Postupak kidanja toksičnih vezanosti | Reiki vodič (video)

U ovom videu za reikiste drugog stupnja Boris objašnjava postupak kidanja toksičnih vezanosti. Što je to uopće i u kojim se sve situacijama radi? Kako se izvodi kad ga radite sebi, a kako na drugima? Na što sve morate paziti tijekom postupka?

Kidanje toksičnih vezanosti se naziva još i kidanje veza ili kidanje energetskih vrpci (engl. cord cutting). Ovaj postupak će vam biti koristan za sve toksične i ovisničke odnose, za iscjeljivanje odnosa, za prebolijevanje raskida, rastanaka ili smrti drage osobe te za raskidanje vezanosti za mjesta, stvari ili nepovoljne životne okolnosti.

Što su to toksične vezanosti Boris je već detaljno objasnio u jednom svom ranijem videu:

Za osobe koje nemaju Reiki ili su inicirane samo u prvi stupanj, Boris je snimio vođenu meditaciju:

Video je dio serije Vodič kroz Reiki za reikiste, a izvorno je iz Reiki grupe Boris Pecigoš na Facebooku pa pozivamo sve reikiste da nam se pridruže tamo.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi uživo i online, inicijacije, reinicijacije, radionice i kontinuirana edukacija. Energetske analize i savjetovanja, energetsko čišćenje aure i prostora te uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, postavljanje trajne zaštite od magije, uroka i drugih energetskih napada, energetsko programiranje nakita, kristala i drugih predmeta, kidanje toksičnih vezanosti.
Website: boris-sasho.com
Facebook: facebook.com/boris.i.sasho
YouTube: youtube.com/@boris-sasho
Instagram: instagram.com/boris.sasho
Kontakt: boris.sasho@gmail.com

Pretražite naše stranice:

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, mudre poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te Borisova i Sashina poučna energetska, duhovna i mistična iskustva.