Guska kao vaša životinja moći

Guske su poznate po tome da imaju jednog partnera cijeli život. Ova druidska karta može označavati da ste spremni posvetiti se dugoročnom partnerstvu ili preuzeti odgovornost podizanja djece.

Gèadh (čita se giah), kako se na galskom kaže guska, donosi vam stvaralačku i produktivnu moć. Duh guske vam omogućuje da se otvorite toj moći sa sigurnošću da će vam vaš ljubavni odnos, obitelj ili poslovno partnerstvo pružati stabilno okruženje u kojem će se moći “kuhati” vaša kreativnost.

Sa svojom snažnom privrženošću svojem partneru i svojim potomcima te istovremeno sa svojom sposobnošću da leti vrlo visoko i da prevaljuje velike udaljenosti, čak s jednog kontinenta na drugi, guska vam pokazuje da je moguće biti u isto vrijeme i uzemljen i duhovan, obiteljski čovjek i putnik, introvert i ekstrovert.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi uživo i online, inicijacije, reinicijacije, radionice i kontinuirana edukacija. Energetske analize i savjetovanja, energetsko čišćenje aure i prostora te uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, postavljanje trajne zaštite od magije, uroka i drugih energetskih napada, energetsko programiranje nakita, kristala i drugih predmeta, kidanje toksičnih vezanosti.
Website: boris-sasho.com
Facebook: facebook.com/boris.i.sasho
YouTube: youtube.com/@boris-sasho
Instagram: instagram.com/boris.sasho
Kontakt: boris.sasho@gmail.com

Pretražite naše stranice:

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, mudre poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te Borisova i Sashina poučna energetska, duhovna i mistična iskustva.