Reiki grupa Boris Pecigoš na Facebooku

Ova Reiki grupa služi kao svestrana podrška vašem radu s energijom, bez obzira na kojem ste stupnju Reikija. Grupa je prije svega bogata riznica znanja, ali gradimo i duh međusobne podrške kroz pitanja, diskusije i razmjenu iskustava te organiziranje grupnih Reiki tretmana i Reiju radionica. Ovdje su neke slike kako biste stekli uvid u sadržaje grupe. Primjere videa i tekstova pogledajte na linku:

https://boris-sasho.com/vodic-kroz-reiki

RIZNICA ZNANJA

1. U Datotekama/Files možete pronaći mnoštvo Reiki literature u pdf formatu koju možete slobodno preuzeti.

2. Brojna edukativna videa služe kao podsjetnik na primjenu raznih tehnika Reikija, načine rada s energijom za najrazličitije potrebe, Reiki simbole i sve što ste kod mene učili na tečaju, ali ste s vremenom zaboravili, ili što možda uopće niste ni naučili kod nekog drugog učitelja.

3. Vodiči/Guides za prvi, drugi i treći stupanj su sistematizirana kolekcija videa, tekstova, vaših pitanja, literature u pdf-u i najnovije verzije mojih skripti za tečajeve. Slijedeći redoslijed u Vodiču možete ponoviti svoje znanje određenog stupnja i označiti si postove koje ste proučili.

4. Reiju radionice su online susreti u kojima vas vodim kroz tri elementa. Prvo radimo meditacija za opuštanje, jačanje vlastite energije, uzemljenost, povezanost sa sobom i po potrebi s još nekim dodatnim ciljem. Potom u stanju duboke opuštenosti i prijemčivosti prolazimo Pet Reiki načela u obliku pozitivnih afirmacija za podizanje kvalitete života. Slijedi Reiju, što znači “osnaživanje”, a u osnovi je to postupak (re)inicijacije.

ZAJEDNICA

Grupa je namijenjena i da postavljate pitanja vezana uz svoju primjenu Reikija, da podijelite svoja iskustva iz prakse koja mogu pomoći i drugima, da se međusobno podržavate i upoznajete.

Za pitanja ili iskustva osjetljive naravi, imate mogućnost anonimne objave.

Unutar grupe postoji chat “Grupni Reiki” u kojem se međusobno možete dogovarati za razmjenu Reiki tretmana i grupni rad s tretmanima. Svatko može predložiti termin i koncept, a potom ga i voditi.

Stoga budite aktivni članovi grupe! Nemojte se ustručavati objavljivati postove vezane uz Reiki, pokretati diskusije, postavljati pitanja pod svojim imenom ili anonimno, dijeliti svoja iskustva s Reikijem, komentirati tuđe postove, organizirati grupne Reiki tretmane i na sve te načine doprinositi ovom Reiki kolektivu.

PRISTUP GRUPI (ČLANSTVO)

Pristup grupi je omogućen isključivo za praktičare Reikija. Oni koji su kod mene završili barem jedan od Reiki stupnjeva ili tečaj obnove Reikija, automatski ulaze u grupu. Ostali Reiki praktičari prvo trebaju potvrditi svoju Reiki inicijaciju s certifikatom kojeg su dobili od svojeg učitelja.

Budući da je ova Reiki grupa isključivo za Reiki praktičare, molim vas da mi na email pošaljete sliku svog Reiki certifikata kao potvrdu da ste doista Reiki praktičar. U slučaju da vaša potvrda izostane u roku tri dana, morat ću odbiti vaš zahtjev za pristup grupi. Uvijek možete ponovo zatražiti ulazak u grupu ako prvo pošaljete certifikat na navedeni email.

LINK NA REIKI GRUPU NA FACEBOOKU

https://www.facebook.com/groups/reiki.grupa.boris.pecigos

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.sasho@gmail.com

GALERIJA

Slike iz grupe kako biste stekli uvid što dobivate sa svojim članstvom u njoj:

Neki od videa iz grupe (playlista):

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi uživo i online, inicijacije, reinicijacije, radionice i kontinuirana edukacija. Energetske analize i savjetovanja, energetsko čišćenje aure i prostora te uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, postavljanje trajne zaštite od magije, uroka i drugih energetskih napada, energetsko programiranje nakita, kristala i drugih predmeta, kidanje toksičnih vezanosti.
Website: boris-sasho.com
Facebook: facebook.com/boris.i.sasho
YouTube: youtube.com/@boris-sasho
Instagram: instagram.com/boris.sasho
Kontakt: boris.sasho@gmail.com

Pretražite naše stranice:

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, mudre poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te Borisova i Sashina poučna energetska, duhovna i mistična iskustva.