Kako mi je Boris jednom pošteno smjestio…

Sasho piše kako mu je Boris jednom pošteno smjestio i ostavio ga da si razmišlja kako će dalje:

U veljači (februaru) 2021. godine, Boris i ja smo sjedili u dnevnom boravku i nešto ispitivali na visak. Odjednom je nešto uletjelo u prostor, osjećao se hladan propuh, postalo nam je zima (iako su vrata i prozori bili zatvoreni), a energija je bila prilično neugodna. Neko duhovno biće je bilo pošteno uzrujano.

Budući da je ta energetska oluja nastavila divljati oko nas i naših aura, mi smo krenuli ispitivati što je to i što se tu točno događa. Boris je prema našoj metodi počeo ispitivati ovu pojavu u svojoj glavi, a ja sam mu preko viska davao odgovore. Boris tako postavlja pitanja, a ja pojma nemam što on pita; time izbjegavamo subjektivnost uma i dobivamo prilično točne odgovore. Inače, ja dobro poznajem vibraciju svog viska i kada mi odgovori dolaze preko njega (tj. preko mojeg višeg Ja, jer visak je samo alatka, kazaljka). To se događa kroz jednu suptilnu, jako finu vibraciju koja paše uz moju prirodu. Do tog dana mi se nikada nije pojavila drugačija vibracija preko viska.

I tako je Boris počeo sa seansom. Meni se visak vrtio i davao odgovore, a Boris je zapisivao. I odjednom se visak počeo čudno ponašati, a kosa na glavi mi se nakostriješila od jeze. Prestravljeno sam rekao Borisu: “Ovo više nije moj visak, netko drugi ga je preuzeo i govori mi preko njega.” To je bilo intenzivno i vrlo jezivo. Boris mi je samo kimnuo da nastavim s radom. Kad smo završili s pitanjima, ja sam bio blijed k’o krpa, a Boris je prasnuo u smijeh jer je shvatio kako mi je lijepo smjestio.

Rekao mi je da je on zamolio to biće koje nas je posjetilo da se poveže na visak i da počne komunikaciju s nama. Naravno da sam tada poslao Borisa u k…. 🤦‍♂️ On se nastavio valjati od smijeha.

Inače, to prisustvo je bio duhovni vodič od jedne naše klijentice s kojom smo intenzivno radili u to vrijeme i pomagali joj da riješi svoje probleme. Vodič se doimao kao neki zbunjeni početnik koji je nešto zabrijao i uzrujao se zbog njenih tretmana, no nakon ovog razgovora preko viska se povukao i nije se više vraćao.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi uživo i online, inicijacije, reinicijacije, radionice i kontinuirana edukacija. Energetske analize i savjetovanja, energetsko čišćenje aure i prostora te uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, postavljanje trajne zaštite od magije, uroka i drugih energetskih napada, energetsko programiranje nakita, kristala i drugih predmeta, kidanje toksičnih vezanosti.
Website: boris-sasho.com
Facebook: facebook.com/boris.i.sasho
YouTube: youtube.com/@boris-sasho
Instagram: instagram.com/boris.sasho
Kontakt: boris.sasho@gmail.com

Pretražite naše stranice:

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, mudre poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te Borisova i Sashina poučna energetska, duhovna i mistična iskustva.