Cho Ku Rei – prvi Reiki simbol | Reiki vodič (video)

Sve o simbolu CHO KU REI (čo ku rei), prvom Reiki simbolu: kako se crta, što predstavlja njegov prikaz, što znači njegovo ime, s kojom vibracijom energije je povezan i koje mu je ključno djelovanje koje biste ipak morali znati za svjestan i samopouzdan rad s ovim simbolom. U ovom videu za reikiste drugog stupnja, Boris objašnjava i brojne primjere upotrebe prvog simbola Reikija te otkriva neke stvari koje je sam otkrio u svojoj dugogodišnjoj praksi Reikija.

Video je dio serije Vodič kroz Reiki za reikiste, a izvorno je iz Reiki grupe Boris Pecigoš na Facebooku pa pozivamo sve reikiste da nam se pridruže tamo.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi uživo i online, inicijacije, reinicijacije, radionice i kontinuirana edukacija. Energetske analize i savjetovanja, energetsko čišćenje aure i prostora te uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, postavljanje trajne zaštite od magije, uroka i drugih energetskih napada, energetsko programiranje nakita, kristala i drugih predmeta, kidanje toksičnih vezanosti.
Website: boris-sasho.com
Facebook: facebook.com/boris.i.sasho
YouTube: youtube.com/@boris-sasho
Instagram: instagram.com/boris.sasho
Kontakt: boris.sasho@gmail.com

Pretražite naše stranice:

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, mudre poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te Borisova i Sashina poučna energetska, duhovna i mistična iskustva.