Lisica kao vaša životinja moći

Lisica je graciozno stvorenje koje odražava ljepotu i sklad prirodnog svijeta. Ako djelujete s duhom lisice, znat ćete kada je vrijeme otvoriti se i uključiti, a kada je vrijeme da ostanete tiho i ne govorite o svojim mislima ili planovima. S drugima ćete moći postupati diplomatski, a jedna od osobina duha lisice je i to što je zbog diplomatskih osobina na utjecajnoj poziciji moći.

Međutim, jedna od najtežih stvari, ako vas prožima duh lisice, Sionnach na galskom (čita se šunah), jest osigurati da vaše vještine i diplomacija ne pređu u nepoštenje ili lukavstvo. Ostati nečujnima ili postati nevidljivima kako biste s odmakom promatrali neku dramu koja se odvija pred vama, prednost je koja sa sobom može donijeti i određeni osjećaj krivnje ako nije prožeta mudrošću.

Lisica nosi i dodatno značenje, posebno ženama, a koje se odnosi na seksualnost – njena gracioznost se ogleda i u simbolizmu lisičjeg krzna kao otmjenog odjevnog predmeta, no ona je istovremeno neukrotiva i divlja, što je energija koja se teško povezuje sa spomenutom “otmjenošću”. Lisica vam stoga poručuje da si dozvolite biti divlje erotičnima i strastvenima te da to neće umanjiti čistoću vaše ženstvenosti.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi uživo i online, inicijacije, reinicijacije, radionice i kontinuirana edukacija. Energetske analize i savjetovanja, energetsko čišćenje aure i prostora te uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, postavljanje trajne zaštite od magije, uroka i drugih energetskih napada, energetsko programiranje nakita, kristala i drugih predmeta, kidanje toksičnih vezanosti.
Website: boris-sasho.com
Facebook: facebook.com/boris.i.sasho
YouTube: youtube.com/@boris-sasho
Instagram: instagram.com/boris.sasho
Kontakt: boris.sasho@gmail.com

Pretražite naše stranice:

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, mudre poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te Borisova i Sashina poučna energetska, duhovna i mistična iskustva.